Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Опановуємо електронне урядування, використовуючи інтерактивну дошку

У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці проходять тренінги з електронного урядування для спеціалістів сільських бібліотек Рівненської області.

Навчання відбувається у рамках проекту Рівненського обласного відділення Української бібліотечної асоціації «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування».

Під час процедури знайомства учасники розповідають про те, які сервіси електронного урядування вони використовують у своїй практиці. Можна сміливо сказати, що сьогодні користувачі приходять до бібліотек не тільки за книгами, а й щоб зареєструватися на ЗНО, замовити проїзні квитки на потяг чи автобус, для пошуку роботи, отримання відомостей про погоду тощо.

Тренінг дасть можливість поглибити знання бібліотекарів про можливості електронного урядування та значно розширити перелік послуг, що надають їхні бібліотеки. 

Групи бібліотечних фахівців, які беруть участь у тренінгах з електронного урядування стали першими учасниками, які навчаються з використанням інтерактивної дошки. Її встановили у навчально-тренінговому центрі бібліотеки (2-й поверх) в рамках конкурсу проектів «Смарт технології в навчальному процесі з використанням інтерактивної дошки» Програми «Бібліоміст».