Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Підсумки громадських обговорень в Гощанському районі

Підсумки громадських обговорень в Гощанському районіНа продовження адвокаційної кампанії за результатами громадських обговорень «Якою має бути бібліотека нашої громади?» 8 листопада 2012 року у смт. Гоща відбулася зустріч заступника голови Гощанської Районнної державної адміністрації Миколи Ющука з начальником районного відділу культури і туризму Гощанської Районнної державної адміністрації Анатолієм Івасюком, директором Рівненської державної обласної бібліотеки, головою РОВ УБА Валентиною Ярощук, регіональним представником програми «Бібліоміст» Оксаною Краплич та виконуючою обов′язки директора Гощанської ЦСПШБ Наталією Січкарук.

В рамках зустрічі, спираючись на пропозиції та побажання громади району, обговорювалися питання виділення приміщення для центральної районної бібліотеки, покращення матеріально-технічної бази бібліотек району, реконструкції книгозбірень для безбар’єрного доступу людей з обмеженими можливостями, впровадження ІКТ в обслуговуванні користувачів, шляхи активізації популяризації книги та читання, створення комфортного середовища в книгозбірнях для інтелектуально насиченого дозвілля користувачів.

Було піднято питання участі бібліотек району в програмі «Бібліоміст» та підтримку органів місцевого самоврядування у цьому напрямку. 

Зачепили проблему, що постала з реставрацією Садиби Валевських, історико-культурної пам’ятки району, у якій раніше розміщувалася районна бібліотека.