Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Голосуй за краще!

Голосуй за краще!Розпочато онлайн-голосування на краще есе Конкурсу «Мої мрії, мої дії: будуємо бібліотеку майбутнього».
 Впродовж вересня запрошуємо відвідувачів сайту приєднуватися до вибору кращого есе від молодого бібліотекаря Рівненщини. Голосування триватиме з 10 до 20 вересня 2014 р. За його результатами буде обрано три роботи, які отримають найбільшу кількість голосів.
Автори найкращих есе матимуть змогу представити (розказати) своє бачення розвитку бібліотеки на обласному фестивалі-конкурсі інноваційного досвіду «Бібліофест-2014», який відбудеться 25 вересня 2014 року в обласній універсальній науковій бібліотеці. Журі конкурсу визначить переможця, який отримує цінний приз.
Нагадаємо, що у липні цього року Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації оголосило конкурс для молодих, активних бібліотекарів Рівненщини, які  люблять обрану професію та прагнуть розвивати свою бібліотеку. Учасникам конкурсу пропонувалося описати власне бачення шляхів розвитку сучасної бібліотеки. Бажаємо успіху всім конкурсантам! Голосуй (http://vk.com/event76879250)