Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Конкурсу есе «Мої мрії, мої дії: будуємо бібліотеку майбутнього»

 будуємо бібліотеку майбутнього»Ти активний, молодий та енергійний, любиш обрану професію та прагнеш розвивати свою бібліотеку?
Конкурс есе «Мої мрії, мої дії: будуємо бібліотеку майбутнього» чекає саме на тебе!
Рівненське обласне відділення УБА оголошує конкурс есе  «Мої мрії, мої дії: будуємо бібліотеку майбутнього» для молодих бібліотекарів Рівненщини – членів РОВ УБА віком до 35 років.
Учасникам конкурсу пропонується описати власне бачення шляхів розвитку сучасної бібліотеки.
Що треба зробити для участі:
Написати есе і відправити його на адресу: (у полі «ТЕМА» вказати конкурс есе). Крайній термін подачі робіт – 10 вересня 2014 р. Усі роботи будуть представлені в соцмережах Рівненської ОУНБ (ВКонтакте та Фейсбук) та шляхом онлайн голосування буде обрано трьох претендентів на перемогу.
Вимоги до роботи: Назва есе, ПІБ учасника, посада та місце роботи, вік. Обсяг есе не повинен перевищувати 2 сторінок (2 тисячі знаків).
За результатами голосування три претенденти на перемогу матимуть можливість представити (розказати) про своє бачення розвитку бібілотеки на фестивалі-конкурсі «Бібліофест-2014» (регламент для доповідача 3 хв.). Журі конкурсу буде звертати увагу на стиль, логіку, аргументованість та креативність подачі матеріалу. Переможець конкурсу отримає цінний приз.
Бажаємо успіху! Не пропустіть свій шанс взяти участь у конкурсі!
Маєш питання – пиши () , дзвони (0362)22-21-21)