Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Конкурс для сільських бібліотекарів Рівненщини

Громадська організація «Рівненське обласне відділення УБА» оголошує конкурс для дійсних членів організації, які працюють в публічних бібліотеках сільської місцевості. Конкурс проводиться з метою виявлення зміни середовища сільських бібліотек області для підвищення комфортності бібліотечного обслуговування сільського населення, стимулювання творчої та професійної активності сільських бібліотекарів.

Ви вважаєте, що ваша бібліотека місце нових та цікавих можливостей для дітей, молоді, дорослих, є книжкові новинки, можливість вибору та повна свобода дій – читати, працювати за комп'ютером чи власним гаджетом в інтернеті, гратися в ігри, працювати в групі, опановувати щось нове, наприклад стати учасником тренінгу, майстер-класу, спілкуватися іноземною, подивитися фільм або просто відпочити, бо в бібліотеці комфортно, сучасно і є безліч цікавих фішок – беріть участь в обласному конкурсі-огляді сільських бібліотек Рівненської області «Краща сільська бібліотека»!

У конкурсі-огляді можуть брати участь бібліотекарі – дійсні члени ГО «РОВ УБА», які працюють в сільських філіях, сільських бібліотеках об’єднаних територіальних громад Рівненської області.

Положення про Конкурс-огляд

Старт – 25 січня 2018 року. Етапи Конкурсу-огляду:

– перший етап проходить з 1 березня по 1 квітня 2018 року. Сільські бібліотеки – учасники конкурсу – готують та надають роботи до конкурсної комісії.

– другий етап проходить з 2 квітня по 22 квітня 2018 року. Конкурсна комісія знайомиться з роботами та підводить підсумки конкурсу-огляду.

Конкурсна робота надсилається на адресу:

33028, Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Короленка, 6, м. Рівне (відділ маркетингу, з приміткою «на конкурс»).

Оголошення результатів Конкурсу – 1 травня 2018 року на веб-сайтах ГО "РОВ УБА", РОУНБ http://www.libr.rv.ua/, у соціальних мережах.