Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Учасники обласного фестивалю-конкурсу інноваційного бібліотечного досвіду «Бібліофест» у 2015 році

Учасники обласного фестивалю-конкурсу інноваційного бібліотечного досвіду «Бібліофест» у 2015 роціП’ятий рік поспіль Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації спільно з КЗ «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» РОР організовують та проводять обласний фестиваль-конкурс інноваційного бібліотечного досвіду «Бібліофест», який спрямований на виявлення ефективних форм бібліотечного досвіду для залучення користувачів у бібліотеку та розвитку творчих ініціатив бібліотечних спеціалістів Рівненської області.

Починаючи з 2015 року, фестиваль-конкурс проводиться раз на два роки та організовується серед спеціалістів обласних бібліотек та у кожному районі області серед спеціалістів централізованих систем публічно-шкільних бібліотек, центральних міських бібліотек.

Для організації та проведення фестивалю-конкурсу було створено обласний організаційний комітет (далі – Комітет), який розпочав свою роботу 20 січня.
Станом на 20 березня письмове повідомлення Комітету про намір проведення фестивалю-конкурсу у поточному році та про дату проведення підсумків подали наступні бібліотеки:

№ п/п
Назва бібліотеки
Дата проведення підсумків
1.      
Острозька ЦСПШБ
червень
2.      
Демидівська ЦСПШБ
червень
3.      
Здолбунівська ЦСПШБ
липень
4.      
Володимирецька ЦСПШБ
вересень
5.      
Гощанська ЦСПШБ
вересень
6.      
Дубенська ЦСПШБ
вересень
7.      
Дубровицька ЦСПШБ
вересень
8.      
Зарічненська ЦСПШБ
вересень
9.      
Корецька ЦСПШБ
вересень
10.  
Сарненська ЦСПШБ
вересень

Переможці фестивалю-конкурсу будуть нагороджені дипломами та спеціальними призами. Головний приз отримає член Рівненського обласного відділення Української бібліотечної асоціації.