Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Фестиваль-конкурс інноваційного бібліотечного досвіду «Бібліофест» відбувся в Дубно!!

«Бібліофест» 2015
«Бібліофест» 2015
«Бібліофест» 2015
«Бібліофест» 2015
«Бібліофест» 2015
«Бібліофест» 2015
«Бібліофест» 2015
«Бібліофест» 2015
«Бібліофест» 2015

24 вересня було людно в Дубнівській центральній районній бібліотеці та центральній бібліотеці для дітей. В переддень Всеукраїнського дня бібліотек тут проходив фестиваль-конкурс бібліотечного досвіду. Своєрідний ярмарок, куди вивезли свої найкращі інноваційні ідеї бібліотекарі. І як годиться, на ярмарку все вирувало. На вулиці, перед бібліотекою проходив флешмоб, діти на асфальті малювали, відтворюючої в образах свої фантазії та мрії.

Повно люду було і в приміщенні, в усіх чотирьох кімнатах книгозбірні представлено найкращі здобутки бібліотекарів.

Завітали, на свято постійні партнери: представники громадських організацій, ЗМІ, письменники, які привітали бібліотеку зі святом, а директор бібліотеки, пані Людмила подякувала всім за співпрацю.

Нелегко доводилося членам журі, які мали вибрати найкращих, бо кожна бібліотека була найкращою. Ну скажімо Дубнівська міська книгозбірня, яка працює на допомогу молодим мамам, бібліотека с. Іваннє, яка успішно обслуговує громаду, вона свій час вже отримала підтримку міжнародного донора, бібліотеки сіл Птича, Верба, Рачин, Мильча, Варковичі, Мартинівка, та всіх не перерахувати.

Збереження інформації про своє село, створення музейних кімнат при бібліотеках, виховання в підростаючого покоління любові до малої Батьківщини, надання інноваційних послуг користувачам, клуби за інтересами для малечі – головні теми які домінували на фестивалі.

Журі визначило найкращих: бібліотеку с. Липа, Квітневе, Привільне, районну бібліотек для дітей. Гран - прі та подарунок від Рівненського відділення Всеукраїнської бібліотечної асоціації отримала бібліотека с. Молодово-3, завідуюча Голосинюк Галина Андріївна. Бібліотека представила на конкурсі колекцію матеріалів Миколи Івановича Пшеничного, яка вміщувала книги, статті Пшеничного М. опубліковані в пресі, фотографії з сімейного альбому, листи. А також статті про нього.

Щербан Р.