Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Щорічна конференція РОВ УБА

P1010537.JPG

Щорічна конференція РОВ УБАЩорічна конференція РОВ УБА
17 грудня 2013 року в обласній науковій бібліотеці відбулася щорічна конференція Рівненського обласного відділення УБА «Інституційна діяльність Рівненського обласного відділення УБА: досягнення, проблеми, наміри». ЇЇ учасниками стали бібліотекарі публічних та спеціалізованих книгозбірень Рівненщини, викладачі державного гуманітарного університету.



Відкрила конференцію голова президії РОВ УБА Валентина Ярощук, яка розповіла присутнім про роль осередку в розбудові бібліотечної справи краю, охарактеризувала досягнення організації та її членів у розвитку проектної діяльності бібліотек у 2013 році.
В ході робочого засідання обговорювалися питання стратегії розвитку РОВ УБА, розбудови її потужності та розширення членства в 2014 рік.
В рамках конференції була озвучена нова ініціатива РОВ УБА – організація міні-конкурсу інноваційних бібліотечних проектів. Метою Конкурсу буде виявлення та ресурсна підтримка ефективних проектів, підготовлених членами РОВ УБА, які спрямовані на пошук та втілення креативних форм роботи з цільовими групами, інноваційних бібліотечних послуг.
Наталія Волян