Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

ПОЇЗДКА ДО ХОЛМУ

Громадська організація «Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації» (ГО «РОВ УБА») організовує професійну поїздку до м. Холм Люблінського воєводства (Республіка Польща), яка відбудеться 3–5 липня 2019 року.

Мета візиту – вивчення інноваційного досвіду роботи бібліотек міста та гміни Холм з громадою, проектної діяльності, створення цифрової бібліотеки та розвитку інноваційних бібліотечних послуг.

До участі запрошуються працівники обласних, центральних районних/міських і сільських бібліотек області, в т.ч. бібліотек ОТГ, які станом на 1 травня дійсні члени ГО «РОВ УБА».

В рамках програми перебування відбудеться ознайомлення з практичною діяльністю:

  • Холмської публічної бібліотеки імені Маріі Пауліни Орсетті (http://www.chbp.chelm.pl/),
  • міської філії Холма,
  • сільської філії воєводства.

Передбачається культурна програма з можливістю: побувати у Крейдяних копальнях відвідати православні та католицькі храми, побачити інші архітектурні принади міста.

Група учасників візиту буде налічувати 40 чол., які мають біометричний паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Очікується 1-2 кандидати на поїздку від централізованих систем та 1 кандидат від ОТГ.

Потенційний учасник професійного візиту повинен підготувати та надіслати до 20 травня 2019 р. на електронну адресу: МОТИВАЦІЙНИЙ ЛИСТ довільної форми, обсягом до 1 сторінки, у якому необхідно дати відповіді на такі питання:

  • Інформація про учасника (ПІБ, посада, місце роботи, вік, телефон),
  • У яких заходах організованих ГО «РОВ УБА» впродовж 2017-2019 рр. брав участь?
  • Вкажіть причини або переваги Вашої участі у професійному візиті до Холма?