Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

"Бібліофест" розшукує креативних бібліотекарів!

До уваги бібліотечної спільноти! Рівненська державна обласна бібліотека запрошує всіх охочих узяти участь в проведенні фестивалю-конкурсу інноваційного досвіду "Бібліофест"!
Хід фестивалю-конкурсу регулюється Положенням про обласний фестиваль-конкурс інноваційного досвіду "Бібліофест".
Основними завданнями „Бібліофесту” є виявлення ефективних форм бібліотечного досвіду для залучення читацьких груп в бібліотеку, творчих ініціатив бібліотечних спеціалістів Рівненської області.
У фестивалі-конкурсі беруть участь працівники трьох груп бібліотек: обласні бібліотеки, районні (міські) центральні бібліотеки, сільські бібліотеки. На рівні обласних і районних бібліотек участь в фестивалі-конкурсі можуть брати участь працівники структурних підрозділів бібліотек.
У фестивалі-конкурсі оцінюються матеріали, які розкривають сутність інноваційної діяльності бібліотеки. Вони складаються з: описового звіту, презентації у форматі Power Point, додатків (фото-, відеоматеріалів, копій газетних публікацій, відгуків цільової аудиторії). Матеріали необхідно надіслати до 15 червня поточного року в Рівненську державну обласну бібліотеку.
Передбачається, що в 2011 р. «Бібліофест» буде проведений за такими номінаціями:
- «З ІКТ на Ти» – кращий досвід використання новітніх інформаційних технологій.
- «Активна аудиторія» – кращий досвід залучення різних груп користувачів до бібліотеки та до участі в бібліотечних заходах.
- «Професійний креатив» – неординарні підходи до організації бібліотечної роботи.
- «Молодіжна ініціатива» – відзначення творчих ініціатив молодих спеціалістів (віком до 30 років).
Детальніше про інші умови та порядок проведення фестивалю-конкурсу, а також приклад одного з таких іноваційних досвідів – у слайд-презентації.
Шановні колеги, сподіваємося на Вашу участь у фестивалі-конкурсі! Це чудова можливість заявити про себе та  представити свою бібліотеку як осередок креативності.
Чекаємо також на Ваші питання та пропозиції! :)