Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Всеукраїнський вебінар «Робота бібліотек на допомогу людям з особливими потребами»

Добровольська Галина, Чернівецька ОУНБ ім. М. Івасюка
Презентація Наталі Мірошніченко з Херсона
Спікер вебінару Раїса Щербан та Зоя Романуха

18 червня Рівненське обласне відділення Української Бібліотечної Асоціації (Секція «Бібліотечні послуги людям з обмеженими фізичними можливостями») провела Всеукраїнський вебінар «Робота бібліотек на допомогу людям з особливими потребами».

Історіями успіху діяльності обласних осередків УБА на допомогу людям з особливими потребами поділилися бібліотекарі Херсонської ОУНБ імені Олеся Гончара – Мірошніченко Наталія, Чернівецької ОУНБ ім. М. Івасюка – Добровольська Галина, Тернопільської ОУНБ – Ковалькова Тетяна, Рівненської обласної бібліотеки для дітей – Ворон Ірина, Рівненської обласної бібліотеки для молоді – Патрикей Світлана, Рівненської ОУНБ – Романуха Зоя та Раїса Щербан. Відкрила захід голова секції УБА «Бібліотечні послуги людям з обмеженими фізичними можливостями», директор РОУНБ Валентина Ярощук.

Тематика виступів була різноманітна: інтелектуальне дозвілля та навчання людей з особливими потребами, бібліотечне милосердя, співпраця бібліотек і закладів, які опікуються дітьми з особливими потребами, «сонячні діти», інформаційний бюлетень «Інва. net» – на допомогу реабілітації людей з особливими потребами.

У віртуальному заході взяли участь 25 бібліотек України: обласні, центральні районні та міські. Це перший захід із серії вебінарів, які планує провести в нинішньому році РОВ УБА. Отож запрошуємо Вас, шановні колеги, до участі в них.

Переглянути матеріали вебінару можна буде на відеоролику, який найближчим часом з’явиться в інтернеті.


Раїса Щербан