Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Літня школа молодих бібліотекарів УБА

Літня школа молодих бібліотекарів УБАУкраїнська бібліотечна асоціація оголошує набір бажаючих для участі у роботі II Літньої школи молодих бібліотекарів УБА, що буде проходити з 20 по 23 серпня 2014 р. у с.Поляниця Яремчанської міської ради (Івано-Франківська область). Робота Школи здійснюється за фінансової підтримки УБА.
Головна мета Школи – допомогти молодим бібліотекарям швидко та легко  адаптуватись у професійному бібліотечному середовищі та сформувати власну активну дієву позицію.
На Вас чекають:
- корисні та цікаві тренінги у сучасному конференц-залі та під відкритим небом;
- набуття лідерських, тренерських та організаційних навичок;
- акції та флешмоби;
- підкорення Говерли;
- вечірні читання в Карпатах;
- купання в гірському озері;
- створення бібліотеки в ТК «Буковель».
Організатори: Молодіжна секція УБА (Вірстюк М.М., Бояринова О.Є.)
Партнери: Івано-Франківське обласне відділення УБА, Івано-Франківська ОУНБ ім.І.Франка, ТК «Буковель», Івано-Франківське обласне управління культури, Яремчанський міський відділ культури, Сільська рада с. Поляниця.
Проживання та харчування учасників організоване у туристичному комплексі «Буковель».
Гарантується креативний простір, можливості командної роботи і відпочинку, гарний настрій.
Організаційний внесок учасника складає 700 грн., за рахунок якого буде сплачено проживання та харчування учасників. УБА компенсує витрати на проживання та харчування тренерів, трансфер до ТК «Буковель» та Говерли, інші організаційні витрати (оренда конференц-залу, роздаткові матеріали та канцтовари тощо). Проїзд до м.Івано-Франківська учасник сплачує самостійно.
Максимальна кількість учасників — 24 члени Асоціації, відібрані за конкурсом анкет.
Учасниками школи можуть стати молоді бібліотекарі зі всієї України, що відповідають наступним вимогам:
- стаж роботи у бібліотеці не менше трьох років;
- вік кандидата не повинен перевищувати 35 років станом на липень 2014 р.;
- бажання отримати нові знання і працювати креативно;
- підтвердження бажання у майбутньому активно працювати в УБА та Молодіжній секції, виконати домашнє завдання від організаторів школи, яке передбачає написання статті або фоторепортажу про свою участь у такому заході та розміщення його в одному з українських ЗМІ.
Анкету на участь у Школі заповнюйте тут https://docs.google.com/forms/d/1TKi4is1vQTzA-4zb_WidANMXamnsnUAzDCV4M27pJxA/viewform  до 01.08.2014.
У конкурсі анкет переваги будуть надаватися учасникам, яких підтримує керівництво бібліотеки (з додаванням листа підтримки).
тел.: (044) 383-14-32; е-mail: