Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Організація в бібліотеках пунктів доступу громадян до інформації органів влади

26 квітня 2012 року в Рівненській державній обласній бібліотеці на базі навчально-тренінгового центру відбувся семінар на тему «Організація в бібліотеках пунктів доступу громадян до інформації органів влади». Його учасниками стали бібліотекарі Державного гуманітарного університету, Національного університету водного господарства та природокористування, Технічного коледжу м. Рівне.
В ході семінару бібліотекарі ознайомилися з досвідом роботи пунктів доступу громадян до інформації органів влади в Рівненській державній обласній бібліотеці, отримали практичні знання щодо електронних джерел інформації про про Верховну Раду і законотворчий процес, органи виконавчої влади, окремі міністерства та відомства, секретаріат Президента, а також ресурси органів обласної, міської державної влади.
В ході навчання учасники ознайомилися з  можливостями та перевагами членства в Українській бібліотечній асоціації (УБА), роботою Секції університетських бібліотек УБА та діяльністю мережі Пунктів доступу громадян до офіційної інформації.