Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Передплати газету для мешканців зони АТО

В умовах військового конфлікту та інформаційної агресії, яку зазнає Україна, різко підвищилось значення отримання громадянами достовірної інформації. Сьогодні багато наших громадян на Сході України, що проживають в зоні, максимально наближеної до бойових дій, не мають доступу до українських ЗМІ - телебачення, радіо, Інтернету. Виправити ситуацію на цих територіях можливо за допомогою друкованих періодичних видань.

Українська бібліотечна асоціація ініціювала акцію «Передплати газету для мешканців зони АТО», мета якої – доставка центральних і регіональних українських періодичних видань на територію Луганської та Донецької областей для подальшого розповсюдження в населених пунктах так званої "сірої зони". Газети будуть розповсюджуватися на території, що максимально наближена до зони бойового конфлікту, за допомогою волонтерських організацій-партнерів Української бібліотечної асоціації.

УБА закликає приєднуватися до проекту видавців, громадські організації та всіх небайдужих, разом підтримати наших громадян, які в силу обставин потрапили в інформаційну ізоляцію.

Ви можете передплатити газету/газети для мешканців «сірої зони» на адресу: Луганське обласне відділення УБА, 92704, Луганська область, м. Старобільськ, вул. Б. Хмельницького, 77.

Луганське обласне відділення Української бібліотечної асоціації буде розповсюджувати ці видання в зоні АТО.

 

Довідка:

Українська бібліотечна асоціація – це незалежна всеукраїнська громадська організація, що об'єднує на добровільних засадах осіб, які професійно пов'язані з бібліотечною справою, бібліографічною й інформаційною діяльністю, та зацікавлених осіб у їх розвитку на основі єдності інтересів для спільної реалізації своїх прав і свобод.

 

Контактна інформація:

Українська бібліотечна асоціація: 04050, м. Київ, вул. Тургенєвська, 83-85. Публічна бібліотека імені Лесі Українки міста Києва, тел. (044) 383-14-32, E-mail: [email protected]

Луганське обласне відділення УБА: Світлана Моісєєва, 92704, Луганська область, м. Старобільськ, вул. Б. Хмельницького, 77. Е-mail: [email protected], https://www.facebook.com/gorkylib?fref=ts