Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Персональний кабінет та онлайн-платежі на порталі УБА

Українська бібліотечна асоціація запроваджує новий сервіс – персональний кабінет члена УБА з можливістю здійснювати річні добровільні пожертвування та інші внески у режимі онлайн-платежів.

Презентація та практичне знайомство з новими сервісами відбулось на дводенному семінарі для представників обласних відділень та секцій УБА «Робота з корпоративними базами даних та сервісом інтернет-еквайрингу» (3-4 червня 2014 р., м.Київ), який організували працівники Виконавчого офісу УБА.

Протягом останнього року Виконавчий офіс УБА працював над створенням платформи для єдиної корпоративної бази даних членів УБА. Представники обласних відділень УБА, зокрема від нашого Рівненського відділеня УБА пройшли навчання Самсонюк Олена та Оксанич Наталія (провідні бібліотекарі РОУНБ), і тепер можуть вести облік членів регіонального відділення Асоціації через спеціальну систему УБА-CRM. Програму розроблено безпосередньо для УБА за фінансової підтримки програми «Бібліоміст».

При реєстрації на порталі УБА член УБА має власний кабінет з доступом до різних навчальних матеріалів семінарів та тренінгів, які незареєстрованим користувачам недоступні. Крім того, члени УБА можуть здійснити онлайн платіж для реєстрації на участь у певному заході, сплатити річний внесок або замовити навчальний зошит для бібліотекарів. Поки що можливість сплатити членський внесок доступна тільки для членів Асоціації, які зареєстровані через Виконавчий офіс УБА, але в майбутньому така можливість буде надана тим, хто зареєстрований через обласні відділення УБА. Користування сервісом інтернет-еквайрингу (оплата товарів та послуг в мережі Інтернет за допомогою платіжних карток) популярна і зручна послуга. Крім того, УБА дає можливість зробити внески без комісії. Головне, перевірити, чи активна послуга оплати через Інтернет на банківській картці.

Увага! Система онлайн-платежів зараз працює в тестовому режимі, тому поки що сплата внесків у Рівненське обласне віділення УБА здійснюється так як і в минулі роки (через відомості), а регіональний адміністратор Самсонюк О. протягом найближчого часу зареєструє анкетні данні всіх дійсних членів РОВ УБА, що сплатили членські внески.

При самостійній реєстрації на порталі УБА необхідно вказувати свою унікальну адресу електронної пошти. Детальна інформація про реєстрацію на порталі УБА та онлайy платежі буде викладена в спеціальній інструкції на сайті УБА в розділі «Сервіси УБА».

http://ula.org.ua/ua/news/2830-personalnyi-kabinet-ta-onlain-platezhi-na-portali-uba