Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

РОВ УБА ПІДТРИМУЄ МІЖНАРОДНУ СПІВПРАЦЮ

Голова облдержадміністрації Василь Берташ, під час свого останнього візиту до Вармінсько-Мазурського воєводства (Польща), підписав з представниками місцевої влади План дій на 2011-2013 рр., з приводу міждержавної взаємодії.
Згідно з ним, співпраця стосуватиметься і близьких нам культурної, та інформаційної сфер. В ньому також йдеться про організацію спільних заходів, щодо розвитку бібліотек.
З 2007 по 2010 рік РОВ УБА вже мала нагоду отримати досвід організації проектів з польськими колегами. Тоді нашим партнером стала Воєводська публічна бібліотека в Ольштині та Бібліотечна асоціація Польщі. Разом вдалося успішно здійснити проект «Реалізуємо право на інформацію», у підсумку якого, на Рівненщині розпочали обслуговування користувачів чотири Інтернет-центри (РДОБ, Дубенська, Костопільська та Острозька ЦРБ) та провести міжнародний семінар «Надання послуг людям з обмеженими фізичними можливостями у публічних бібліотеках».
РОВ УБА, як і раніше, планує підтримувати спільні українсько-польські ініціативи та сприяти інформаційно-культурній інтеграції наших держав.

Юлія КОВАЛЬЧУК