Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації оголошує конкурс міні-грантів бібліотечних ініціатив

Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації оголошує конкурс міні-грантів бібліотечних ініціативКонкурс міні-грантів підтримує проекти, які сприяють втіленню креативних форм бібліотечної роботи з цільовими групами, інноваційних бібліотечних послуг для місцевих громад заснованих на цифрових технологіях.

Конкурс спрямований на стимулювання професійного розвитку членів РОВ УБА, їх соціальній активності, підвищенню потенціалу бібліотекарів, які діють в інтересах громади та ролі РОВ УБА для існуючих та потенційних членів.
Відбір проектів відбуватиметься за ознакою здатності заявника продемонструвати конкретні досягнення, які за допомогою технологій, впливатимуть на цільові групи місцевої громади. Лише члени РОВ УБА мають право подавати заявки.
 
КОНКУРС СКЛАДАЄТЬСЯ З ДВОХ ЧАСТИН:
 
І. Заявка на реалізацію бібліотечної ініціативи (проекту)
Кінцевий термін подачі заявок – до 23:59 год. 1 березня 2014 року включно. Заявка надсилається на адресу: 33028, Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Короленка, 6. м. Рівне (методичний відділ з приміткою «Конкурс»)
ІІ. Заявка на участь у тренінгу.
Тренінги є компонентом конкурсу міні-грантів бібліотечних ініціатив від РОВ УБА у напрямку «Професійний прорив».
Тематика тренінгів:
- Як створити комп’ютерну школу для людей ІІІ-го віку,
- Можливості Веб 2.0 для популяризації книги та читання: створюємо бук трейлер,
- Цифрове аудіо: вчимося створювати подкасти.
Кінцевий термін подачі заявкок – до 18:00 год. 1 березня 2014 року. Заявка надсилається електронною поштою на адресу [email protected].
 
Оголошення результатів Конкурсу – 1 квітня 2014 року на веб-сайті http://uba.rv.ua/.