Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Традиційна давно відома послуга книгоношення – актуальна в морозний день, вважають члени бібліотечної асоціації

Зважаючи на посилення морозів, державна обласна бібліотека (наукова) та публічні бібліотеки міста нагадали рівнянам про послугу книгоношення для пенсіонерів і людей, які не можуть самотужки дістатися до бібліотек. Літературу читачі можуть замовити телефоном або електронною поштою. Бібліотекарі додають до замовленого переліку ще кілька книг на власний вибір, досконало вивчивши смаки клієнтів.
Послуга «Книгоношення» – абсолютно безкоштовна. Проте скористатися нею можуть лише ті, хто справді її потребує. Замовляти книги можна не тільки в період морозів, ця послуга є постійно діючою.
Ініціатива бібліотек викликала резонанс в місті. Місцеві телерадіокомпанії (Рівне-1, РТБ), а також регіональне представництво телеканалу ICTV, підготували репортажі, присвячені актуальній бібліотечній послузі. Відеосюжети доступні для перегляду в мережі Інтернет: ICTV (http://fakty.ictv.ua/index/read-news/id/1441126#main), Рівне-1 (http://rivne1.tv/Info/?id=15984), РТБ (http://rtb.rv.ua/company/tele/video/2362/).