Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Ярмарок бібліотечних інновацій в Острозький централізованій бібліотечній системі

Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації спільно з КЗ «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» РОР уже п’ятий рік організовують та проводять обласний фестиваль-конкурс інноваційного бібліотечного досвіду «Бібліофест». Метою фестивалю-конкурсу є розвиток творчих ініціатив бібліотечних працівників, популяризація інновацій в наданні бібліотечних послуг користувачам. В 2015 р. РОВ УБА змінило формат проведення фестивалю-конкурсу, він проводиться за участю бібліотек-філій у кожній централізованій бібліотечній системі.

Нещодавно фестиваль стартував в Острозькій централізованій бібліотечній системі. Бібліотекарі назвали його «Ярмарок бібліотечних інновацій». В програмі – презентація інноваційного досвіду; відвідування корчми-читальні «Книжковий хутір»; креатив-майстерня «Книжкові інсталяції – нетипова форма бібліотечної роботи»; урочисте закриття Ярмарку; нагородження переможців.

Оцінювало представлені роботи незалежне журі, за результатами якого було визначено три призові місця, три спеціальні призи та гран-прі.

РОВ УБА також долучилося до Ярмарку. Ми не лише «придбали» всі найкращі ідеї, інновації, що були представлені, але ще й вручили головній переможниці Раїсі Чехолці, бібліотекарю шкільного відділу с. Грозів, цінний подарунок. Вона була найкреативнішою, найпереконливішою в представленні на Ярмарку інноваційних послуг для своєї громади на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій. Ярмаркували в Острозі цілий день. Детальніше про фестиваль на світланах у Facebook.

Раїса Щербан, головний бібліотекар, заст. голови РОВ УБА